Продажба на пластмасови бокс палети, европалети, кофи за смет, контейнери, бурета, бидони, цистерни и каси

 

М И М ФРУТ

 

 

slideshow00003М И М ФРУТ ЕООД е фирма създадена на 19.06.2001г. в гр. Баня, област Пловдивска, Индустриална зона. Филиал е на ICO PLASTIC HELLAS L.T.D. и JCO PLASTIC S.p.a. със седалище гр. Яница - Гърция.

За значително кратко време от създаването й, до сега, фирмата успешно налага продуктите на пазара и разширява кръга от дистрибутори, както за България, така и за страните от Европейския съюз. Успоредно с това, строи производствени халета в които в по-късен етап да бъдат вкарани и пуснати в действие машините, които на наша територия да произвеждат тези продукти с перфектни качествени характеристики.Ще се уверите в това, прочитайки продължението на презентацията ни.

Jcoplastic е на водеща позиция в индустриалното планиране и производствения пазар на пластмасови продукти, използвани в сферата на селското стопанство и екологията.

 Фирмата е твърдо и решително установена на световния пазар със солидните си умения в областта на конкуренцията, технологията, нововъведенията и стандартите за качество. Те са способни да гарантират цялостно планиране и олицетворяване на продуктите си, решения, които задоволяват всички изисквания на клиентите.

 Всички продукти на Jcoplastic са формовани чрез раздуване на полиетилен с висока плътност на първо стопяване (ПВП), с U.V., инфрачервени лъчи, киселини и основи, високи и ниски температури. При изработването на продуктите изцяло се спазват правилата за хигиена и съобразност към храните. Използването на изцяло преработваеми суровини и материали, редовните наблюдения в изследванията и технологичното модернизиране, спомагат Jcoplastic да получи UNI EN ISO сертификат за качество, който засилва тяхната роля на надежден партньор и водеща марка на пазара.

 

М и М Фрут ЕООД е перфектния партньор за операторите на селскостопанския сектор, които имат необходимост от усъвършенстване на фази от прибирането, транспортирането и съхранението на продукцията, като им предоставя голям избор от палетокасети BEENS , европалети, бидони и др. Също така М и М Фрут ЕООД може да бъде от полза на хората и фирмите, които работят в областта на екологията. За целта фирмата разполага с внушителна колекция от домашни и улични кошчета, кошчета на колелца, контейнери и др. Върху всеки един от избраните от Вас продукти има възможност да се изпише чрез топло щамповане или гравиране името на фирмата Ви. Още повече, че бъдейки главен снабдител М и М Фрут ЕООД е способен да работи над проблемите на клиентите си, като предлага олицетворяване на изискванията им, което само лидер със солиден опит в проучванията и добре структурираната организация може да осигури.

 Благодарение на своите световни измерения, стабилните способности и напредващата технология Jcoplastic гарантира най-конкуриращата оферта на пазара.

 Официален представител на Jcoplastic S.p.a. за България е М и М Фрут ЕООД със седалище в град Баня.

 

 50383

СЪОБРАЗИТЕЛНОСТТА

 Jcoplastic S.p.a. е на водеща позиция в индустриалното планиране и производствения пазар на пластмасови контейнери от 40 години. Групата на Jcoplastic е твърдо и решително установена на световния пазар заради солидните си умения в конкуренцията, технологията, нововъведенията и качествените стандарти. Те са способни да гарантират изцяло планиране и олицетворяване на продуктите си, решения, които задоволяват всички изисквания на клиентите. Да бъдеш силен е важно, но по-важно е да бъдеш съобразителен.

 ТЕХНОЛОГИЯТА

 Всички продукти на Jcoplastic за земеделие са формировани чрез раздуване с високо плътен полиетилен (HDPE) на първо стопяване. Процедурата се извършва с пълно уважение към хигиенните правила и съобразност към храните. Продуктите са с характеристики, които ги правят изцяло преработваеми и имат характерната устойчивост на U.V., инфрачервени лъчи, киселини и основи, високи и ниски температури. Благодарение на редовните наблюдения в изследванията и непрекъснатото технологично модернизиране Jcoplastic получава UNI EN ISO сертификат, който засилва неговата роля на надежден партньор и водеща марка на пазара.

 КОНКУРЕНЦИЯТА

 Jcoplastic S.p.a е индустриална група, решително установена на световния пазар с три фабрики в Италия: Battipaglia(SA), Buccino(SA), S.Angelo Le Fratte(PZ), три контролни компании в Европа:Jcoplastic Iberica 2000SL(Испания), Europlast Gmbh(Австрия), Jcoplastic Hellas L.t.d.(Гърция). Има клонове в много Европейски държави и значителни партньори в Мексико, Арабските емирства,Северна Африка и Южна Америка. Благодарение на неговите световни измерения, стабилните способности и променящата се технология Jcoplastic гарантира най-конкуриращата оферта на пазара.

 ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО

 М и М Фрут ЕООД е перфектният партньор за операторите от земеделския сектор, които имат необходимост от усъвършенстване на фази от прибирането на реколтата, транспортирането и съхранението на продуктите. Като главен снабдител М и М Фрут ЕООД е способен да работи над проблемите на клиентите, като олицетворение на изискванията, които само лидер със солиден опит в проучванията и добре структурираната организация може да осигури.