• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пет ключови предимства на пластмасовите бокс палети

17 Март 2023

Пластмасовите бокс палети са много добра алтернатива на стандартните решения за съхранение най-вече заради оптимизацията на пространството, за която предлагат множество възможности. Те са подходящи за моментите, когато е необходимо да се спести място, но да се подреди голямо количество стока. Едновременно с това са изключително удобни за съхранение дори когато не се използват.

Изделията са изработени от висококачествен, напълно рециклируем полиетилен. Материалът е много здрав, а това позволява дори в по-малък размер палети да се съхраняват по-тежки продукти, улеснява значително и транспортирането им. 

Ергономията и вариациите на пластмасовите бокс палети ги правят подходящи за лесно опериране с различни видове складова техника – електрокари, мотокари и други. Позволява и подреждането им един върху друг. 

Така като най-голямо предимство на палетите се откроява възможността за максимално оптимизиране на складовите пространства и транспорта.

Използването на тези съдове в различните индустрии увеличава свободното пространство с над 50%, тъй като спомага за използването на височините на сградата. Дори и в много големи складове и халета капацитетът се увеличава значително с относително малка инвестиция в палети. 

Пластмасовите бокс палети се отличават с голяма издръжливост

На първо място, това повишава сигурността при съхраняването и транспортирането на разнообразни товари, включително селскостопански или опасни такива. Специалният полиетилен, на който залагаме в M&M Fruit е издръжлив на киселини, разливи, различни метеорологични условия, включително много ниски или високи температури. Гладката текстура от вътрешната страна прави съдовете много лесни за почистване.

Палетите са годни за преизползване практически веднага

Почистването им не изисква специални технологии или умения, а дори и невинаги е необходимо. Това означава, че съдовете могат спокойно да бъдат изпразнени и напълнени отново веднага, без да съществува нуждата от рециклиране или непрекъснатото им обновяване. Дългият им живот, който отново се дължи на качествата на използвания полиетилен, ги прави в този смисъл едно устойчиво в дългосрочен план решение.

Това е решение за съхранение и транспортиране с доказана ефикасност и ефективност

Пластмасовите бокс палети са много лесни за използване, носене на ръка, транспортиране, опериране с всякаква складова техника и, не на последно място, за съхраняване. Не са необходими специално обучение или инструкции за служителите, които ще работят с тях.

Използването на съдовете подобрява гъвкавостта и адаптивността на бизнеса

На практика, предмети с всякакви размери и текстури могат да бъдат съхранявани в един и същи вид пластмасови бокс палети. Смяната на съдържанието може да изисква почистване, но това е само една лесна операция, а предназначенията на съдовете са практически неограничени. 

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net