• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

M&M Fruit взема присърце всяка тънкост на селското стопанство

21 Август 2023

Многократно сме говорили за това колко е важно да имате подходящите съдове за съхранение на селскостопанската продукция, колко време и средства спестява това и как в крайна сметка допринася за реализирането на продукцията.

Това е мисълта, с която ние от M&M Fruit проектираме и създаваме във Ваша услуга всички продукти, насочени пряко към селското стопанство.

Пластмасовата касетка е съдът, без който производителите и търговците на плодове и зеленчуци практически не могат да си представят работата си.

Касетките и касите с различни размери и текстури се използват във всяка дейност, от събирането на реколтата през съхранението до реализирането й на пазара на едро и дребно. Ето защо е необходимо те да имат необходимите за това издръжливост и качества.

Практически, пластмасовата касетка или каса е считана за консуматив – това се утвърждава дори и визуално, когато преминавате по пътя и виждате между селата натрупани един над друг такива съдове с всевъзможна продукция. Нещо повече – касите и касетките са често и част от покупката, която впоследствие дори в домакинството винаги намира приложение.

Този широк спектър на приложения обуславя и стремежа на M&M Fruit да заложи за пластмасовите каси и касетки на суровини с много високо качество.

Разнообразни по форма и размери, пластмасовите каси и касетки са произведени от първичен полиетилен с висока плътност, известен в средите като HDPE. Този материал е не само подходящ за работа при широк диапазон от температури, включително на полето и в хладилни камери, но и старее значително по-бавно от други пластмаси. Това означава, че е не само по-издръжлив на натоварване и големи разлики в условията на средата, а и може да се използва значително по-дълго време.

Вземайки предвид спецификите на различните култури обособихме и различни вариации на пластмасовата касетка.

Моделите се предлагат в плътен или решетъчен вариант в зависимост от това дали ще се използват за култури, при които нуждата от проветряване е от първостепенна важност, или не. Има плитки вариации специално за меки плодове, които осигуряват запазването на вкусовите им качества и търговския им вид, както и каси и касетки специално за грозде, високо оценени от представителите на лозаро-винарската индустрия. 

Лесното почистване на съдовете също се нарежда сред най-важните им конкурентни предимства.

В M&M Fruit разбираме много добре нуждите на малките и големите земеделски производители. Въпреки спецификите при различните култури, общите проблеми и предизвикателства пред сектора са идентични – именно в разрешаването им се опитваме да бъдем максимално полезни. 


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net