• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Бокс палети с гаранция за качество

01 Март 2022

Търсите надежден начин да съхранявате своята продукция? Ние имаме решение. Доверете се на качествени бокс палети. Какво представляват и какви видове предлагаме? Всичко това ще ви разкажем в следващите редове.

Какво представляват бокс палетите и за кого са подходящи?

Най-често това са щайги, които са направени от пластмаса или сходен материал. Възможно е като допълнение да имат колелца за по-лесно предвижване, но не непременно.

Тяхната основна функция е да съхраняват различни продукти и да помагат за по-лесното им транспортиране. Удобни са за всякакви продукти от селското стопанство.

Съществуват различни видове палети спрямо формата и големината. Те са:

  • квадратни
  • правоъгълни
  • сгъваеми

Също така има модели за еднократна и многократна форма, с колелца, с капаци и допълнителни екстри спрямо нуждите на бизнеса. Разполагаме с модели с различна големина спрямо вашите нужди.

Защо да изберете бокс палети от М и М Фрут?

Нашите продукти са произведени спрямо всички европейски изисквания за безопасност и хигиена. Гарантираме, че са безопасни за употреба. Доставяме продуктите си на редица малки и големи фирми в страната, както и на редица земеделски производители. Нашите бокс палети са с висока плътност, устойчиви на стареене и ултравиолетови лъчи, както и много други атмосферни влияние. 

Друг голям плюс на продукта е, че лесно може да бъде съхраняван и в камера, без това да наруши по някакъв начин неговите качества.Те са чудесно решение за вашия бизнес, особено ако е в сферата на хранително-вкусовата промишленост. С тях спокойно ще съхранявате и безопасно ще транспортирате всичко, което пожелаете. За ваше удобство предлагаме различни модели по форма и големина.

Заради високите качества на продукта, може да бъде съхраняван както на открито, така и на закрито. Ако искате да разберете повече за нашите бокс палети, разгледайте различните модели, които предлагаме и се свържете с нас за повече детайли. Очакваме ви.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net