• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Бокс палети – същност, видове и предназначение

13 Септември 2022

Бокс палети представляват специализирани продукти за съхранение. Те се използват в различни индустриални сфери и се характеризират с надеждна здравина, висока устойчивост и безупречност по отношение на качественото складиране на предназначените за тях артикули.

Какво точно представляват бокс палетите?

Бокс палетите са вид палети. Те се изработват от специфичен вид полиетилен, типичен със своята висока плътност и здравина, устойчива както във времето, така и на механично въздействие и неблагоприятни климатични условия. Бокс палетите най-често се използват за складиране на различен вид продукти от хранително-вкусовата промишленост, но биха могли да намерят и редица други приложения.

В кои сфери се използват?

Както вече споменахме, най-често бокс палетите намират приложение в хранително-вкусовата промишленост. Те са изключително надеждни средства за съхранение на свежи продукти като плодове, зеленчуци, ядки и подправки в селското стопанство и дистрибуцията на готова продукция. Специфичната конструкция на бокс палетите осигурява нужните им качества за използване както при ниски температури - в хладилни камери, така и за продължително използване в открити пространства.

Кои са основните видове?

Съществуват различни видове бокс палети. Разграничителният критерии при тях най-често е големината и формата им. Съществуват специализирани модели с модерна конструкция, за по-специфични индустриални нужди, за различните типове бизнеси. 

Най-често на пазара може да откриете:

· квадратни бокс палети – предпочитани зараду достъпната им цена и стандартната им форма;

· правоъгълни – избират се главно за по-голямо количество продукция, а освен това разполагат с капак за плътно затваряне и капсулиране на стокат;

· селскостопански бокс палети - познати още като сгъваеми. Позволяват гъвкавост, удобство и рентабилност в складирането на голямо количество продукция, по максимално сигурен начин;

· бокс палети с голям обем за селското стопанство - подходящи са за продукция в големи количества;

В асортимента на M&M Fruit ще откриете всички изброени видове бокс палети, на достъпна цена и с качествена изработка, устойчива във времето. Обърнете се към нашите консултанти, за да изберем заедно най-подходящите бокс палети за Вашия бизнес.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net