• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Бокс палетите – верен помощник за всяко складово пространство

25 Януари 2023

Удобната форма и устойчивият материал, от който са изработени пластмасовите бокс палети, ги превръща в изключително ценен помощник в редица ситуации. Независимо дали става дума за нужда от съхранение на бързоразвалящи се продукти или за организация на пространството (или и за двете едновременно), тези съдове са незаменими.

Разнообразието от форми и размери, в които се предлагат пластмасовите бокс палети на M&MFruit, гарантира решение за широка гама от потребности.

  • Квадратните бокс палети са идеални за моментите, в които компактността е най-желаното качество. 
  • Правоъгълните модели на колела, с крачета или траверси могат да бъдат снабдени и с капак за максимална сигурност и издръжливост при съхранение на различни видове продукция.
  • Сгъваемите вариации пък са най-предпочитани в селското стопанство, за транспортиране и съхранение. 

Издръжливостта на палетите позволява употребата им в различни метеорологични условия, пространства и среди.

Подобно на другите пластмасови изделия, които предлагаме в M & M Fruit, и бокс палетите са изработени от висококачествен полиетилен без кадмиеви примеси. Материалът е изключително издръжлив както на ниски температури, така и на всякакви атмосферни влияния (вредни UV лъчи, киселини, много високи температури и други). Това означава, че съдовете могат свободно да се използват както на открито, така и в хладилни камери и помещения, във всякакви складови пространства. Освен това, те са и много лесни за почистване.

Дизайнът им позволява да бъдат съхранявани един върху друг, удобни са за преместване с помощта на практически всякаква складова техника (мотокари, палетни колички, обръщачи, челни товарачи и други машини). 

Пластмасовите бокс палети се утвърждават като едно устойчиво, удобно решение за съхранение и организиране на различни типове продукция и складови пространства. В сайта на M&MFruit можете да откриете много подробна информация за предлаганите видове и размери, както и за възможностите за подреждане във височина и условията, в които оптимално може да се използва всеки съд. На разположение сме и за индивидуални консултации, за да открием заедно най-доброто решение за Вашия бизнес. 


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net