• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
Винопроизводство
Буре за вино 25 литра
Буре за вино 25 литра
Буре за вино 25 литра
Буре за вино 25 литра

Буре за вино 25 литра

90,00 лв.
Количество:
Описание
Размери


Размери:

Ширина – 310 мм

Дължина – 430 мм

Височина – 360 мм

Отвор – ½"

Капак Ф90


Пластмасовото буре за вино с обем 25 литра е предназначено за домашни условия, за съхранение на вино и ракия. Бурето е изработено от изключително здрав и сертифициран материал, което го прави годно за употреба за много години. Бурето има крачета и може лесно да се постави където Ви е удобно. Пластмасовото буре е здраво и трудно можете да го повредите. В допълнение, пластмасовото буре с обем от 25 литра е достатъчно малко, за да се сложи и на рафт или висок шкаф, без това да Ви притеснява. 
Пластмасовото буре има капак и канелка за по-лесна употреба. 
За изработката на бурето е използван първичен материал, което означава, че бурето лесно може да се рециклира, неговите качествени характеристики са възможно най-високи. 

За повече въпроси или поръчки, можете да се свържете с нас. 
Ако имате нужда, може да разгледате цялата ни гама пластмасови бъчви за вино или нашият следващ размер.


Размери:

Ширина – 310 мм

Дължина – 430 мм

Височина – 360 мм

Оценка 5/5
С
Стоян
Супер доволен останах. Буренцето си е супер. Ползвам го и за ракия и за вино. Ако някой ме пита дали бих предпочел пластмосово буре за вино, вече 100% бих казал да.
АВ
Ахмет Вели
Доволен съм от буренцето. Върши ми много работа и пластмасата е качествена.
С
Сирма
Купих за мъжа ми такава пластмасова бъчвичка за вино. Остана много доволен. Не е нужна особена грижа и поддръжка, левтини и здрави са буренцата. Има си крачета и е с много добър размер. може да се държи в маза, където е прохладно или вкъщи. Не му пречи влага и температури, защото е в пластмаса. Буренцето става и за ракия и няма този характерен вкус на пластмаса. Напротив, всичко си е напълно нормално.
М
Михаил
Доволен съм. Буренцето е качествено и от няколко месеца си го ползвам вкъщи. Имаше кратко забавяне при доставката, но хората от ММ Фрут бързо разрешиха проблема и мога само да препоръчам.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net