• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
Екология

Пластмасови контейнери

Характеристики на нашите пластмасови контейнери

Пластмасовите съдове за отпадъци са:

  1. произведени от висококачествени материали. За изработката тези артикули за използва първичен материал. Това е полиетилен с много висока плътност.
  2. Продуктите позволяват да бъдат рециклирани на 100%, което ги прави щадящи за околната среда и без странични отпадъчни продукти. 
  3. Една от най-важните характеристики на пластмасовите контейнери е липсата на кадмий в материала използван за изработката. Това прави продуктите допълнително безопасни и годни за използваниуи в различни ситуации. 

    Контейнерите, които можете да закупите от нас са с най-високи характеристики и са устойчиви на външни влияния като UV лъчи, стареене на материала предизвикано от природните сили, устойчиви са на влага и киселини. Нашите пластмасови контейнери за смет могат да бъдат използвани в заведения, хотели, частни домове и много други обекти, защото са устойчиви на биологични въздействия и химически такива. Благодарение на добрата изработка те са много здрави и гладки, което допълнително ги прави лесни за почистване и хигиенични, защото не задържат никакви остатъчни материали. 

Допустимото натоварване на всеки съд, както и неговата вместимост могат да бъдат видени на съда, защото всеки един идва със специална щампа, която не може да бъде премахната. Вижда се още кога е произведен съда, знак съответствие по RAL-GZ 951/1, GS, TUV, знак за съответствие с европейските изисквания за безопасност, тест маркировки. Тези гаранции за високо качество могат да бъдат намерени и на нашите метални контейнери


КОНТАКТИ
гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net