• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
Екология

Пластмасови контейнери

Характеристики на нашите пластмасови контейнери

Пластмасовите съдове за отпадъци са:

  1. Произведени от висококачествени материали. За изработката на тези артикули се използва първичен материал - полиетилен с много висока плътност.
  2. Продуктите позволяват да бъдат рециклирани на 100%, което ги прави щадящи за околната среда и без странични отпадъчни продукти. 
  3. Една от най-важните характеристики на пластмасовите контейнери е липсата на кадмий в материалът, използван за производството им. Това прави продуктите допълнително безопасни и годни за използване.


Контейнерите, които можете да закупите от нас, са с най-високи характеристики и са устойчиви на външни влияния като UV лъчи, стареене на материала, предизвикано от природните сили, устойчиви са на влага и киселини. Нашите пластмасови контейнери за смет могат да бъдат използвани в различни производствени предприятия, генериращи отпадъци, заведения, хотели, частни домове и много други обекти, защото са устойчиви на биологични въздействия и химически такива. Те са предпочитан избор на голяма част от общините, както и от кметствата в по-малките населени места в България, чиито доставчик на съдове за отпадъци е М и М Фрут ЕООД. Благодарение на добрата изработка те са много здрави и гладки, което допълнително ги прави лесни за почистване и и поддръжка и хигиенични, защото не задържат никакви остатъчни материали и нечистотии. 

Допустимото натоварване на всеки съд, както и неговата вместимост могат да бъдат видени на съда, защото всеки един идва със специална щампа, която не може да бъде премахната. Вижда се още кога е произведен съда, знак съответствие по RAL-GZ 951/1, GS, TUV, знак за съответствие с европейските изисквания за безопасност, тест маркировки. Тези гаранции за високо качество могат да бъдат намерени и на нашите метални контейнери

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net