• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Как да изберем подходящия контейнер за боклук за бизнеса?

09 Юни 2021

Изборът на правилния контейнер за съхранение на отпадъците е важен както за вашия бизнес, така и за околната среда. Контейнерът за вида отпадъци, с които боравите, е от решаващо значение. Неправилният избор или използване може драстично да съкрати живота му. Също така може да представлява потенциална опасност за хората и околната среда. Например извозването на опасни отпадъци в лек и неограден контейнер може да причини трайни структурни повреди. Независимо дали става въпрос за индустриална дейност, почистване при бедствия, строителни проекти, или разрушаване, произведените отпадъци се нуждаят от подходящи контейнери. Бизнесът също трябва да има стратегии за намаляване на отпадъците.


Как да изберем подходящия размер контейнер за боклук?

Изборът на подходящ размер контейнер за управление на вашите отпадъци е добро финансово решение. В следващите редове ще ви помогнем да получите добра представа за избора на размера на контейнера за боклук.

  • Дължината, ширината и височината на контейнера се измерват от външната страна, което дава малко по-висока от действителната кубична вместимост. Поради това е препоръчително да се намалят 15-20 см от действителните размери, за да се установи точната товароносимост на контейнера.
  • Лесно е да се оцени общият обем на отпадъците в ситуации, когато размерът на парчетата е еднакъв. Но е трудно да се изчисли, когато разполагаме със случайни боклуци като този, произведен в строителството и ремонтни дейности.
  • За дребни отпадъци, включително опасни химикали, произведени от малки индустрии, се препоръчват контейнери с обем 80-360 литра. Вариантът 660-1000 литра е приложим в случай на ежедневна свръхпроизводителност.
  • Не се препоръчва препълване на контейнера отвъд определеното за това пространство, тъй като това ще бъде опасно за други хора на пътя и ще привлече санкции от страна на властите.

Когато избирате контейнер за смет за бизнеса, хубаво е да се съобразите и с това къде ще бъде разположен. В М и М Фрут разполагаме с разнообразие от пластмасови и метални контейнери за смет, подходящи за всеки бизнес. Разгледайте сайта и се свържете с нас за повече въпроси. С радост ще ви помогнем да направите най-добрия избор за вашия бизнес.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net