• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Как да открием подходящия контейнер за смет? - съвети от специалисти

29 Януари 2021

Често си мислим, че изхвърлянето на отпадъци е достатъчно. Но всъщност следва да се стремим към изхвърлянето в правилния контейнер за смет.

Защо правилният размер на контейнера за смет е толкова важен, как можете да намерите онзи, който най-добре отговаря на Вашите нужди, както и контейнери за смет цени? - всичко това в следващите редове.

Нека се замислим за това как в дома ни кошчетата са отпадъци са стратегически поставени на определени места, където са най-необходими (кухня, тоалетна). Причината е, че разполагаме с малки пространства и затова размерът се определя от индивидуални или семейни нужди. Същото правило важи и при избора на контейнери за смет в жилищните райони.


Как да изберете подходящи контейнери за смет, на какви цени и с какъв размер?


Контейнери за смет за различни по големина отпадъци

Избирайте контейнери за смет спрямо големината на отпадъците, които ще се съхраняват в него.

Почти навсякъде по улиците сме виждали малки кошчета за смет. Те са предназначение за малки общински отпадъци и редовно се изпразват. Изработени са от поцинкована стомана. Понеже са на открито, пълнят се с различен вид или количество отпадъци, тяхното качество определя тяхната дълготрайност.

Когато става въпрос за жилищни райони с много сгради, изборът на подходящи контейнери за изхвърляне на отпадъци е от решаващо значение. Обикновено се избират няколко на брой средно големи контейнера, за да успяват да съхранят достатъчно боклук до следващото му събиране от общинските служби по чистотата. Независимо от какъв материал са изработени, големите контейнери са стабилни, лесни са предвижване и безопасни.


Няма голяма разлика между средните и най-големите контейнери за битови отпадъци. Разграничават се по това колко отпадък могат да съберат.


Обикновено стандартните големите контейнери за смет могат да бъдат допълнително персонализирани, за да се осигури пълна съвместимост с комуналните нужди. Следователно, има опция за широк двустранен капак или капаци с отвори за бутилки, консерви, хартия или други. Разбира се, тези екстри излизат по-скъпо, но дават повече сигурност и удобство.


Контейнери за смет при ремонтни дейности

Традиционните контейнери за смет по улиците не винаги са достатъчни, за да поддържат пространствата чисти поради неподходящо разположение, рядкото им изхвърляне или пълненето им с остатъци от ремонтни дейности. Освен това през пролетта и есента много семейства предприемат ремонт в дома си. Тогава се изхвърля повече боклук и контейнерите се препълват. С избора на подходящи по големина контейнери за ремонтни дейности ще си спестят много глоби.

Пластмасови и метални контейнери

Според материала, от който са изработени, контейнерите за смет могат да са пластмасови и метални. В зависимост от типа боклук, който ще се изхвърля, може да изберете типа контейнер за смет. Ние от М и М Фрут предлагаме различни видове за Ваше удобство.


Повече информация за контейнери за смет цени, видове и модели може да откриете на нашата страница.

Ако имате въпроси, свържете се с нас, за да Ви помогнем да изберете най-подходящия продукт.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net