• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Как да откриете подходящи контейнери за смет за вашия бизнес?

23 Март 2021

Когато търсите подходящи контейнери за смет за вашия бизнес, трябва да имате предвид много фактори. Сред тях са: какъв размер ще е, къде ще бъде разположен, от какъв материал и много други неща.

Тук сме, за да ви помогнем да преминете през процеса на избор на подходящи контейнери за смет и рециклиране за вашия бизнес. Откъде да започнете?

  1. Какви тип контейнери за смет ви трябва?

Независимо дали сте нов бизнес, който преминава през този процес за първи път, или сте ветеран, който преоценява вашите нужди за отпадъци и рециклиране, има 4 важни фактора, при избора на нов контейнер за смет:

  • типът отпадъци, които ще генерирате

  • техният обем

  • за временно или за постоянно ползване ще ви е нужен

  • къде ще го разположите?

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да се насочите към най-добрия избор.

За повече детайлни относно видове контейнери за смет посетете нашата страница, където има подробности за различните продукти.

  1. Размер на контейнера за смет

Когато избирате размера на контейнера, не мислете само за това колко отпадъци може да генерира вашият бизнес. Не забравяйте да измерите колко място имате на разположение във вашата алея, гараж или друго място, на което планирате да го поставите.

  1. Чести грешки

Бъдете внимателни при избора на размера! Ако изберете контейнер, който е твърде малък, вашият превозвач може да ви начисли допълнителни такси при извозването на боклука.

Стремете се да не препълвате контейнера до горе. Някои превозвачи може да ви таксуват допълнително, затова че е пълно с отпадъци. Уверете се, че поддържате нивото на смет под горната част на контейнера.

Ако имате отпадъци, които не се побират във вашите контейнери за смет, свържете се с вашия превозвач. Големи, тежки или предмети с неправилна форма, счупени уреди, матраци или стари машини често не могат да бъдат оставени от контейнера за отпадъци. Вашият превозвач може да има специална процедура за тях. Затова е важно да сте информирани.

Нуждаете се от съвет за избора на контейнери за смет за вашия бизнес? Не се притеснявайте да се свържете с нас за повече информация.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net