• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Какво може да съхраняваме в пластмасови бурета?

09 Декември 2020

Пластмасовите бурета са универсални контейнери за съхранение, които ви помагат да поддържате ниски разходи за доставка. Тези практични съдове могат да се използват за транспортиране на всякакви продукти и материали - от храни до промишлени стоки.

Независимо в коя индустрия е вашият бизнес, със сигурност ще намерите ползи от употребата на пластмасови бурета. В следващите редове ще научите повече как да се възползвате максимално от предимствата им.

Безопасно съхранение на разнообразни по вид течности

Можете да съхранявате голямо разнообразие от течности в пластмасови бурета – ракия, вино, ром, бира и много други. Ние от M и М Фрут предлагаме бурета за вино с вместимост от 17 до 600 литра, което ги превръща в идеално решение за всеки. За ваше удобство, нашите бурета от пластмаса разполагат с крачета и могат да се поставят, където решите. Повече информация за нашите продукти може да намерите в сайта ни в секция винопроизводство .

Въпреки че не са подходящи за всичко, пластмасовите бурета може да са единствената ви възможност, ако искате да изпратите или транспортирате един от елементите в този списък:

 Киселини и други корозивни материали

Корозивните материали като натриев хидроксид и азотна киселина ще се износват върху металните барабани и други видове контейнери за съхранение. Ето защо се нуждаете от сигурността на пластмасата. Киселините няма да изядат пластмасата, така че можете да сте сигурни, че контейнерът и самата течност ще останат непокътнати по време на транспортиране.

 Смазочни материали, перилни препарати, охлаждащи течности и повърхностноактивни вещества

Ако се занимавате с транспортиране на смазочни материали или други продукти, податливи на окисляване и редукция, ще ви трябва нереактивен контейнер. Пластмасата няма да доведе до окисляване на материалите ви. Ако използвате друг тип контейнер, има вероятност да загубите част от продукта си от окисляване.


Пластмасовите бурета са най-добрите транспортни контейнери

Пластмасовите бурета са сред най-рентабилните транспортни контейнери на пазара днес. Ето само някои от предимствата им:

 Устойчивост и качество на материала

 Многократна употреба и дълъг живот

 Липса на ремонти и поправки, резервни части

 Сигурност при съхранението

 Достъпност


Поръчайте разнообразни пластмасови бурета за вино с гаранция за качество от М и М Фрут.

Ние гарантираме!

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net