• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Контейнери за боклук в училища и университети - решения

29 Октомври 2021

Кофите за боклук и кошовете за рециклиране играят важна роля в поддържането на образователните институции чисти. Наличието на правилната кофа за боклук, поставена на правилното място обезкуражава изхвърлянето на отпадъци на неподходящи места. А като са ясно обозначените кошове за рециклиране, се улеснява процесът по рециклиране.

Независимо дали имате нужда от метална кофа за боклук, метален контейнер тип „Бобър“ или пластмасов тип „Ракла“, ние ще ви помогнем да изберете най-доброто. Разгледайте нашите предложения.

  1. Метален парков кош двоен модел, 64 литра

Идеалното решение за всеки парк може да ви свърша работа, ако търсите решения за парковите закони на територията на училището, университета и дори детската градина.

Този продукт има основното тяло, 2 външни и 2 вътрешни кошчета. Вътрешните са изработени от поцинкована стоманена ламарина, която има дебелина 0,6 мм. Кошчетата са с2 дръжки за лесно изхвърляне на отпадъците.

  1. Пластмасов кош за отпадъци, 120 литра

Пластмасовият кош за отпадъци с вместимост 120 литра е идеално решение за събиране на отпадъци на територията на учебното заведение. За удобство има различни цветове, от които може да изберете. Така кошът ще се впише по-лесно на мястото, където изберете да го поставите.

Голям плюс е, че е устойчив на UV и инфрачервени лъчи, което го прави подходящ за поставяне почти навсякъде. Освен това кошът е устойчив на високи и ниски температури, на химически и биологични въздействия. Неговата гладка повърхност помага за по-лесното почистване след употреба.

Какво може да се събира в него? Вътре може да събирате или временно да съхранявате всякакви битови отпадъци.

  1. Метален контейнер за боклук тип „Бобър“, 1100 литра

За места, където има повече хора, най-доброто решение за събиране на отпадъци е металният контейнер тип „Бобър“, 1100 литра. Какви са неговите предимства?

  • оригинален дизайн и естетичност

  • функционален

  • лесен за обслужване от граждани и фирми, събиращи отпадъци

  • гаранция за плътно затваряне, благодарение на конструкцията и дизайна. Това не позволява разнасянето на отпадъци.

  • Уплътняващата профилна гума, разположена между капака и корпуса, намалява емисиите от неприятни миризми в градската среда.

Надяваме се да сме ви били полезни с нашите предложения. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме ви.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net