• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Контейнери за смет с капак: предимства и видове

11 Май 2022

Най-общо казано контейнерите за смет с капак биват два вида спрямо материала, от който са изработени. Първите са от специално приготвена ламарина, която осигурява надеждна и дълготрайна защита от корозия и перфорация с издръжливост до 20 години. Вторият вид е пластмасовият, който е много популярен и предпочитан по редица причини. За него ще говорим подробно в следващите редове.

Пластмасови контейнери за смет

Пластмасовите контейнери за смет са изработени от рециклируеми суровини, без наличие на кадмий. Устойчиви са на температурни промени, не пренасят радиация и са изключително удобни за всякакви пространства – от обществени места до частни имоти и бизнес обекти.

Съществуват в различни цветове и форми спрямо това какво ще се събира в тях: стъкло, хартия, пластмаса или други. Заради своята гладка повърхност, пластмасовия контейнер за смет лесно се мие и почиства. Съществуват модели с колела, които са изключително удобни за пренасяне от едно място на друго.

Неслучайно пластмасовият контейнер за смет е по-предпочитаният вариант. Лек и удобен за почистване, издръжлив и ефективен, с достъпна цена и безброй приложения. Ето какви други предимства предлага.

  • Капацитет, отговарящ на изисквания, свързани с комунални услуги, управление на отпадъците и други.
  • Дълъг живот и надеждност.
  • Удобен ергономичен дизайн.
  • Лесно разтоварване на отпадъци от камион за смет.

Ползите от капака

Най-добре е контейнерите за смет и битови отпадъци, които използвате, да бъдат снабдени с капак. Това дава допълнително сигурност при съхранение на боклука. Освен това предпазва от неговото разпространение във въздуха при лошо време. Няма опасност и от взаимодействие с различни вещества, обекти и животни от околната среда. Не е без значение и фактът, че с помощта на капака се елиминира неприятната миризма. А това е полезно в хранително-вкусовата промишленост, където се изхвърлят големи количества отпадъци.

Ако търсите подходящи решения за съхранение на отпадъците за вашия бизнес, разгледайте нашия сайт в секция Екология. Ако имате въпроси, свържете се с нас. С радост ще ви помогнем за изберете най-доброто решение за ефективно събиране и съхранение на отпадъците.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net