• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Видове контейнери за смет и приложението им

04 Юни 2021

Извозването на отпадъци е много важен процес, както за природата, така и имиджа на компанията. От това какво оборудване ще изберем да използваме, зависи колко успешно ще се справим със задачата. И така, в един свят на гигантски кофи за боклук, колко важен е стилът и дизайнът на контейнера, който се използва за извозване на отпадъците? Отговорът е „много“. Използването на правилния контейнер за правилното приложение прави работата по-лесна и безопасна и може да удължи цялостния живот на всеки контейнер за смет. Как е възможно? Това е просто. Ако използвате контейнера по предназначение, заедно с рутинната поддръжка, той няма да се износва преждевременно поради неправилна употреба. Нека да поговорим за 10-те вида контейнери за смет и как те могат да бъдат най-добре използвани.


Извозване на твърди отпадъци


Твърдите отпадъци не означава непременно твърд материал, а по-скоро всичко, което може да се изхвърли, без да се навреди на човешкото здраве и околната среда. Следните контейнери обикновено се използват за извозване на нетоксични отпадъци, като боклук, отломки, скрап, вода и рециклируеми материали.

Видове контейнери за твърди отпадъци:

  • Правоъгълен – има различни размери и степени, отговарящи на нуждите на превозвача. Подходящ за различни видове индустрии – от по-масови до специфични. Най-предпочитан заради практичността и лесното съхранение.

  • Контейнер тип вана – подходящ при производствени спецификации на продуктите. Удобни за лесно изхвърляне на скрап. Много напомня на правоъгълния, но е по-лесно за транспортиране.

  • Контейнер за рециклиране – обикновено се създава по персонални изисквания. Подходящ е за всякакви материали.

  • Контейнери за извозване на опасни отпадъци – в зависимост от материалите, които ще се съхраняват, контейнерите ще са от различен материал, с различен обем и т.н.

Съществуват безброй видове контейнери в зависимост от формата и приложението им. Ако търсите решение за вашия бизнес, свържете се с нас и ще ви помогнем да изберете подходящия контейнер за смет.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net