• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Метални или пластмасови кофи за смет?

15 Декември 2021

Кофите за боклук са важна част от живота ни. Ако вашата кофа за смет работи добре, вие едва я забелязвате, нали? Държи боклука настрана, няма излишни миризми, капакът се затваря плътно и не изчезва при по-силен вятър. С подходящата кофа за боклук си спестявате време и енергия в неприятни дейности като почистването ѝ ежедневно.

Обратната ситуация може да направи живота ви меко казано неприятен. За да ви помогнем да изберете най-подходящата кофа за смет, събрахме полезна информация за най-важните неща, които да имате предвид.

Метална или пластмасова? - това е въпросът

Материалът, от който е направена кофа за боклук, вероятно е най-очевидната особеност между отделните видове. Най-често кофите за боклук са пластмасови или метални. Метални или пластмасови кофи за боклук? - кои да изберете?

Металните кофа за боклук са по-силни и по-трайни от пластмасовите. Въпреки това, те са по-тежки и имат по-малко възможности за преместване. Металните кофи за боклук обикновено са цилиндрични по форма с капак, който притиска плътно.

Пластмасовите кофа за боклук има доста предимства и това ги прави толкова популярни за употреба не само в дома, но и на други места. Има огромно разнообразие от размери, цветове и форми, подходящи за всяко място. Лесно се преместват от едно място на друго. Поддръжката им е лесна. Освен това са издръжливи и са чудесна инвестиция от финансова гледна точка. Нашите пластмасови контейнери за смес са произведени от висококачествени материали. Те могат да се рециклират на 100 %. Това ги прави щадящи за природата. В тях няма опасни продукти и това ги прави напълно безопасни и подходящи за използване. Може да разгледате наличните модели в нашия сайт.

Важно ли кофата да има колела?

Някои модели кофи за смет имат колела. Това помага за по-лесното предвижване, когато това се наложи (например при почистване, преместване и др.). Препоръчително е ако вашата кофа ще се мести често да е с колела. Недостатък е, че като движеща част, те лесно ще се износят. Ако пък кофата е по-обемна, тя ще се придвижва трудно, дори с колела.

Изводът е, че изборът на кофа за смет на колела зависи от това как и къде ще я използвате.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net