• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Паркови кошчета – добър помощник за по-чиста градска среда

19 Април 2022

Рядко обръщаме внимание на малките детайли, които ни заобикалят. Освен когато липсват. Същото важи и за парковите кошчета в градска среда. Когато ги няма или не са достатъчно, веднага усещаме. За да живеем в по-добра среда и да осигурим по-добро бъдеще за тези след нас, е важно да обръщаме внимание на малките неща. С подходящите паркови кошчета ще създадем уют, ще осигурим разделно събиране на отпадъци и ще се погрижим за природата.

Ако търсите решения за вашия дом, за обществен парк, вила или друго място, прочетете следващите редове. Ще ви предложим подходящи решения.

Видове паркови кошчета от M & M Fruit

Ние от М и М Фрут предлагаме кошчета, които са изработени от висококачествени материали. Това ги прави издръжливи на външни влияние и подходящи за всякакви места – от частни вили, имоти до елегантна паркова градска среда. Лесни са за подръжка и се вписват чудесно във всякаква обстановка.

В нашия сайт може да разгледате видовете кошчета за парк, които предлагаме.

Металните паркови кошчета са създадени да удържат на времето, имат елегантен дизайн и се изпразват и дезинфекцират много лесно. Създадени са така, че да не се обръщат. Следователно, няма начин боклукът в тях да се разхвърчи или изсипе. Тяхната вместимост може да бъде 27 литра, 32, 54 или 64 литра.

За повече информация, разгледайте нашия сайт, секция „продукти“ или се свържете с нас.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net