• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасови бокс палети в полза на любители градинари

21 Юни 2024

Вярно е, че в нашия блог обръщаме внимание по-често на производителите и бизнесите, които имат нужда от полиетиленови изделия. Пластмасови бокс палети обаче може да използва и всеки любител, а един пластмасов контейнер е незаменим в двора и градината.

Все повече хора се насочват към градинарството като хоби, осигурявайки си физическа активност и вкусни, домашни продукти едновременно. Така обаче и сантименталната стойност се увеличава, а все пак средствата за подходящо оборудване на любителите градинари са по-ограничени. Как продуктите на M&M Fruit се вписват тук, четете в следващите редове.

 

Любителите често отглеждат няколко култури в собствения си двор

На площ от само декар или дори по-малко българските семейства са способни да сътворят свой собствен рай. Няколко овошки, малка оранжерия с корени домати, леха за салати и пипер. Един-два квадратни метра с ягоди и две-три лози. Цветята, разбира се, са задължителни. Дори и в близките до София села това е обичайна гледка. 

 

Предвид факта, че тук става дума за хоби на хора, чиито дни са заети с работа и могат да си позволят да отделят сравнително малко време за градината, налице е нелеко предизвикателство. Много често се случва в рамките на седмица– две да се наложи да бъдат събирани различни плодове и зеленчуци, да бъдат обработвани и да се продължава към следващата задача. Ето защо да разполагате с пластмасови бокс палети е истинско облекчение. Съдовете са големи, подходящи за съхранение и пренасяне, което Ви спестява много време и усилия. 

 

Използвайте пластмасовите бокс палети за различни плодове и зеленчуци

Не е нужно да правите голяма инвестиция в съдове. Два-три палета са напълно достатъчни за нуждите на едно домакинство. Сертифицираният полиетилен, от който се изработват нашите пластмасови бокс палети, е подходящ за целта. Качествата на материала се допълват от дизайна на продукта, където две ключови предимства трябва задължително да бъдат отчетени. 

На първо място, това е гладката вътрешна повърхност. От една страна, на нея се дължи изключително лесното почистване на бокс палетите. От друга, дори и да сложите в съда по-меки и крехки плодове и зеленчуци, липсата на релеф и набраздявания ги предпазва от допълнително нараняване. 

На второ място, говорим за възможности за съхранение във височина благодарение на формата и крачетата на пластмасовите палети. Спокойно можете да ги поставяте един върху друг, независимо дали пълни или празни, и по този начин да спестите място за съхранение, което в къщата и вилата винаги е кът. 

Пластмасата не позволява на палетите да задържат сокове и миризми, което означава, че можете спокойно да оберете черешата, да измиете, и след това да сложите доматите, например. При това без да се опасяват от смесване на ароматите и вкусовете. 

 

Какво можете да съберете в пластмасов контейнер?

Отговорът е “практически всичко”. Подобно на бокс палетите, и контейнерите на “M&M Fruit” са изработени от висококачествен материал и имат дизайн, който позволява лесно почистване и не задържа сокове и миризми. Така че остава само да изберете пластмасов контейнер спрямо Вашите нужди. 

Градината, освен вкусни плодове и зеленчуци и красиви цветя, генерира и много отпадъци в резултат на грижата за тези култури. Листа, клонки, плевели, окосена трева…Списъкът с отпадъци с органичен и неорганичен произход е на практика неизчерпаем. Фактът, че нашите пластмасови контейнери се предлагат в различни форми и размери и позволяват обслужване от всяка почистваща фирма ги прави идеалното решение за Вашия двор и градина. 

 

Всеки любител-градинар има нужда от верни помощници, за да се посвети на хобито си уверено и спокойно. Тук насреща сме ние от “M&M Fruit”, с разнообразието от пластмасови бокс палети и пластмасови контейнери, подходящи за различни нужди. Разгледайте сайта и се свържете с нас още днес!

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net