• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Разнообразни пластмасови бурета за вино с гаранция за качество

28 Октомври 2020

Виното – напитката на боговете, е все по-достъпна за всички нас, любителите. Независимо дали сте производител, ценител, или сте в бизнеса, със сигурност ви се налага да търсите решения за съхранение на любимата течност. Същото важи и ако пък произвеждате вино в домашни условия – нуждаете се от нещо, в което да съхранявате производството. На помощ идва най-доброто решение, което професионалистите предлагат - пластмасови бурета за вино. В тях виното е на сигурно и може да престои дълго време, без това да му се отрази по някакъв начин.

Кои са най-важните качества при избора на буре за вино?

Специалистите споделят, че трябва да е от качествен материал, който да издържи повече време, да е удобно за преместване и с подходящ обем. Може ли да откриете всичко това на достъпна цена? Да!

Пластмасови бурета за вино от М и М Фрут – качество с отлична цена


М и М Фрут с удоволствие ви представя пластмасови бурета за вино с обем от 17 до 600 литра.

Благодарение на висококачествената пластмаса, от която са изработени, те са устойчиви и с дълъг живот. Друг плюс на материала, от които са произведение, е че не оставя остатъчен вкус на виното. Лекотата на буретата ги прави подходящи за поставяне на всякакви места, без да се притеснявате, че могат да паднат или да се счупят.

Благодарение на външния вид, който умело имитира дърво, буретата за вино, които предлагаме, създават красив завършек, напомнящ класическите винарни. Така това красиво буре може да бъде поставено навсякъде, без да нарушава усещането за естетика.

На всички е известно, че виното се съхранява на тъмно и студено, като най-често това са избите, които са под земята. С тези пластмасови бурета, подходящи за всеки, може да съхранявате готовата продукция навсякъде, където пожелаете. За повече информация вижте тук.

Осигурете си комфорт и спокойствие като изберете подходящи пластмасови бурета за вино спрямо вашите нужди.

Търсите ли допълнителни решения? М и М Фрут предлагаме пълна гама от продукти за винопроизводство на добри цени. За повече информация разгледайте нашите предложения тук.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net