• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасови касетки за плодове от М и М Фрут – идеални за всеки бизнес

13 Юни 2022

Касетките от пластмаса, които предлагаме, са подходящи за ползване от различни сфери на стопанската дейност. Това важи с пълна сила и за хранително-вкусовата индустрия, където се налага съхранение и пренасяне на плодове, зеленчуци и други хранителни продукти.

Какво е приложението на касетките? Защо да ги поръчате от нас? Какъв е съставът им и какви видове има?

Разнообразие от касетки за селското стопанство

Нашите касетки се ползват от различни бизнеси, които ни се довериха неведнъж. Сред тях са:

  • хранителни производители
  • производители на напитки
  • бизнеси, които работят на открито и закрито (касетките лесно се съхраняват и в хладилни камери)
  • малки и големи земеделски производители

За какво най-често се използват касетките? За съхранение или пренасяне на различни продукти.

Благодарение на технологията на изработка, касетките от пластмаса са сертифицирани съгласно всички европейски изисквания и гарантират издръжливост и високо качество. Много бизнеси вече ни се довериха и са доволни от решението си. Направете го и вие. Разгледайте нашите предложения за пластмасови касетки за плодове в сайта ни, секция селско стопанство. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Състав и ползи от касетките

Материалът, от който са направени касите, е първичен полиетилен с висока плътност. Той е много устойчив на UV лъчи, което го прави идеален за използване навън. Също така е устойчив на различни киселини. Не се влияе от атмосферни промени, ниски или високи температури, които при останалите материали са причина за структурни изменения, които водят до нарушаване целостта на продукта.

Ползите от употребата на този продукт са многобройни. Благодарение на качествата на материала, инвестиция е финансово изгодна. Касетките са удобни, лесни за пренасяне. Подходящи са всякакви продукти. Също така лесно се почистват и съхраняват навсякъде. Без проблем ще ги използвате дълго време, ако ги съхранявате правилно и ги почиствате редовно.

Всички тези неща ги правят чудесна инвестиция за вашия бизнес. Не се колебайте, а поръчайте още сега. Доверете се на професионалистите и си осигурете сигурност за пренасянето на продукцията до всяка точка на страната.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net