• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасови контейнери – най-доброто решение за всеки бизнес

15 Март 2022
Най-развитите сектори от икономиката по цял свят се доверяват на пластмасови контейнери за смет. Това не е случайно. Благодарение на качествата на материала, от които са изработени, те успяват да съхранят всички отпадъци, без да вредят на околната среда. Какви са всички ползи от избора на контейнери от пластмаса? - четете в следващите редове.

Защо да се доверим на пластмасови контейнери за боклук?

Без значение дали ще изберем контейнер от пластмаса за смет или за съхранение на нещо, той остава най-доброто решение. Ето няколко причини за това.

Устойчивост

Благодарение на материала, от който са изработени, пластмасовите контейнери не корозират (като металните). С други думи, те са много по-устойчиви на външни влияния и различни атмосферни условия.

Дълъг живот

Заради своята устойчивост пластмасовия контейнер за смет има дълъг живот на употреба. Това го прави разумна и добра инвестиция за всеки бизнес.

Добра визия

Заради добрата си визия, контейнерите от пластмаса могат да се поставят навсякъде, без да нарушават своята функция.

Разумно решение

Сред плюсовете при избора на пластмасов контейнер за смет не може да пропуснем да споменем факта, че конструкцията е по-лека от металната. Това осигурява по-лесно преместване при необходимост. Не е тайна и че пластмасовите контейнери създават по-малко шум, когато биват разтоварвани от отпадъците за разлика от металните, които са по-тежки.
Благодарение на удобствата като капаци, с които лесно се затваря контейнера и педал, върху който се стъпва, за да не се пипа с ръце, пластмасовите контейнери за боклук са най-доброто решение за съхранение на отпадъците.

Сортиране на видовете отпадъци

Залепете специален стикер върху контейнера. Така той лесно ще подскаже какво е предназначението му – за стъкло, пластмаса, хартия или друг тип материали. Така имате добра възможност за разделно събиране на отпадъците, което от своя страна подпомага грижата за природата.
Търсите качествени решения за събиране на отпадъци? Разгледайте в нашия сайт.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net