• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасовите контейнери за смет – решение за чиста и приветлива градска среда

08 Декември 2022

Управлението на отпадъците е ключова област от икономиката и индустрията на XXI в. и като такава изисква своите устойчиви решения. Особено важно е това за градската среда, където, освен всички останали характеристики, контейнерите за смет трябва да се впишат и като дизайн и функционалност. 

Пластмасовите контейнери с капак са много добро решение за градска среда – именно фактът, че се затварят плътно ги прави изключително удобни за съхранение на отпадъците. Капакът предпазва не само от разпиляване в случай на силен вятър например, но пречи и на любопитни животни да причиняват допълнително замърсяване. Едновременно с това, плътният материал спира изпаренията и неприятните миризми. 

Самите контейнери имат редица предимства – от гледна точка на опазването на околната среда, най-важното сред тях е, че те са изработени от напълно рециклируеми материали, които нямат странични отпадни продукти при процесите на рециклиране. В състава на използвания плътен полиетилен липсва кадмий – това означава, че пластмасовите контейнери са напълно безопасни. 

Високото качество на материалите за производство на пластмасови контейнери с капак ги прави много устойчиви и подходящи за събиране и съхранение на различни видове отпадъци, включително химични и биологични такива. Амортизацията, причинена от метеорологични условия, също е сведена до минимум.

Контейнерите да бъдат поръчани в различен размер и цвят. Това предлага практически безкрайни възможности за проектиране на цели системи за управление на отпадъците в градска среда, където чрез повече или по-малко детайлни цветови схеми да се покаже кои видове смет къде да бъдат изхвърляни. 

Пластмасовите контейнери с капак имат и допълнително удобство – колела, които увеличават мобилността и правят преместването в градска среда много по-лесно.

В сайта на M&M Fruit са налични редица решения за управление на отпадъците в градска среда, а пластмасовите контейнери с капак са предпочитано решение за редица общини в България. Ние можем да изготвим за Вас индивидуална оферта за институционални или бизнес нужди, да доставим необходимите контейнери и да предоставим информация във връзка с обслужването им. Не се колебайте да се свържете с нас!


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net