• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасовите бокс палети – идеално решение за оптимизиране на складовото пространство

27 Април 2023

Съхранението на продукцията, независимо в коя индустрия, е едно от най-големите предизвикателства. Много често се оказва, че се налага да наемете складово пространство с по-голяма квадратура, защото възможностите Ви да използвате вертикалното пространство са ограничени, а това, което трябва да съхраните е твърде много.

Как оптимизирането на складовото пространство чрез пластмасови бокс палети може да Ви помогне да поддържате и разумни цени към крайните потребители?

Крайните потребителски цени са свързани с множество фактори – сред тях са и наемните цени. Така, ако успеете да оптимизирате достатъчно добре склада във вертикала, ще можете да плащате по-малко за пространство за съхранение. Следователно, ценообразуването Ви ще включва по-малко разходи. 

Следващият аргумент е свързан с фирата – ако съхранявате правилно продукцията си, ще имате по-малко развалена стока, по-малко амортизация (в зависимост от типа артикули, около които е построен бизнеса Ви). 

Пластмасовите бокс палети осигуряват редица възможности за органиране на различни складови пространства, както и за почти всеки вид продукция.

Продуктите на M&M Fruit от изцяло рециклируем полиетилен имат гладка вътрешна повърхност – тя е не само лесна за почистване, но и не попива течности, не задържа миризми. Така можете много лесно да използвате един и същи съд за много различни видове стоки.

В конструкцията на пластмасовите бокс палети е заложена възможността съдовете да бъдат съхранявани един върху друг. В зависимост от типа на стоката и теглото й, можете са поставите между 4 и 11 палета във височина. 

Формата на съдовете предвижда тяхната съвместимост не само помежду им, а и с всички видове складова техника – мотокари, електрокари и други машини лесно и безопасно оперират с тях. По време на транспортиране пък палетите осигуряват стабилност, дори и отново наредени един върху друг.

Дори и празни, те спокойно могат да бъдат наредени във височина така, че да са компактни и да не заемат твърде много пространство.

M&M Fruit предлага качествени решения за съхранение и оптимизиране, които осигуряват в крайна сметка по-качествено обслужване на Вашите клиенти, едновременно с това намалявайки по редица начини разходите на компанията Ви. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net