• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

4 Предимства на Пластмасовите Контейнери

29 Юли 2021

Пластмасовите контейнери и тяхното производство днес са един от най-развитите сектори на икономиката. Може да се каже, че практически всеки продукт, който се продава днес, по някакъв начин зависи от производството на пластмасови контейнери. Този тип продукти се използват широко в промишлеността, търговията и услугите и съвременният свят не може да мине без тях.

Пластмасовите контейнери са идеални за висококачествен транспорт и съхранение на стоки. Изработени са от здрав полипропилен и отговарят на логистичните нужди на много индустрии. Разпределителните контейнери са идеални за опаковане на стоки и преместване.

Защо да изберете пластмасов контейнер за събиране на отпадъци или с друга цел? - разберете какви са ползите в следващите редове.


Какви са предимствата на пластмасовите контейнери?

Независимо дали говорим за контейнер за смет или друг тип, в който ще се съхраняват различни продукти и вещи, пластмасовите контейнери имат редица предимства. Сред тях са следните:


Добра устойчивост и дълъг живот

Пластмасовите контейнери за разлика от металните не корозират и имат по-дълъг живот. Това ги прави подходящи помощници в почти всяка индустрия.


Добра естетическа визия

Външният вид на пластмасовите контейнери е естетичен и привлекателен. Без проблем могат да бъдат поставени на всякакви места и да вършат идеално своята функция.


По-практично решение

Пластмасовата конструкция е много по-лека от метала. Това дава предимство при преместване.

Пластмасовите контейнери отделят по-малко шум по време на товарене или разтоварване, отколкото металните контейнери за отпадъци. Освен това са допълнително оборудвани с пластмасов педал. Така лесно се осигурява достъп, без да използвате ръцете си. В тази връзка този тип контейнери се грижат за хигиената, която е особено важна във време на пандемия. Също така, благодарение на колелата, контейнерите за смет се движат по-лесно. Наличието на капак позволява да затворите плътно резервоара.

Не е без значение и фактът, че покупката на пластмасов контейнер е по-финансово изгодна, особено ако говорим за големи количества.


Възможност за сортиране и разграничение на отпадъците

Използването на специални стикери към повърхността на контейнера лесно индикира за предназначението. Например за събиране на стъкло, пластмаса, хартия, калай или други материали и пр. Това е удобно при разделното събиране на боклука и подпомага грижата към природата.

Убедихте ли се, че пластмасовите контейнери имат редица ползи? Ако търсите още решения, разгледайте сайта ни.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net