• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Неоспоримите предимства на металните кошове за смет

26 Октомври 2022

Традиционно контейнерите за отпадъци се делят на два вида, като основното, по което се различават е материалът, от който са изработени.Те могат да бъдат пластмасови или метални кошове за смет, като у нас и двата типа са еднакво популярни и с относително идентична честота на използване. Металните контейнери обаче имат няколко доказани предимства, които ще разгледаме по-подробно в тази статия.

  1. Имат гарантирана висока степен на устойчивост

Метални кошове за смет обикновено се изработват от специфичен вид стоманена ламарина, която притежава изключително висока степен на устойчивост и гарантира безпроблемно използване във всяка среда. Неслучайно този вид кошове за смет са предпочитан вариант за използване навън, където климатичните условия са по-агресивни и често променящи се. Стоманената ламарина е влагоустойчива, а освен това с достатъчно голяма плътност и тежка, за да издържи на силни ветрове и бури.

  1. По-устойчиви са

Изделията от пластмаса са все по-рядко предпочитани от редица компании и институции, поради известното им неблагоприятно въздействие върху природата. Ето защо много често бизнесът и държавните структури предпочитат да преминат към екологично чистия вариант за събиране на отпадъци, каквито са именно металните контейнери. Друг е въпросът, че зеленият тренд вече включва и алтернативата за използване на кошове от рециклирани, включително пластмасови, материали.

  1. Имат по-дълъг експлоатационен живот

Огромна част от съвременните пластмасови контейнери за смет са достатъчно издръжливи във времето, за да се смятат за надеждни и устойчиви. Трябва да признаем обаче, че металните кошове са много по-практичен вариант, ако търсим максимално дълготрайна употреба. Смята се, че експлоатационният им срок е значително по-дълъг от този на пластмасовите им еквиваленти.

M&M Fruit разполага с първокласна селекция от метални кошове за смет с различна вместимост, които можете да разгледате и да поръчате от тук.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net