• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
 • +359 878 314 568
 • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасови бурета – удобно и практично решение за съхранение на вино

25 Септември 2020

Винопроизводителите и любителите на чудната напитка могат да спорят безкрайно дълго относно предпочитанията си към виното, отглеждано в дървени бъчви. Истината е, че някои много хубави вина могат да бъдат направени и в пластмасови бурета. И това няма да наруши техните качества.


Традиционно материалите, използвани за съхранение и ферментация на вино, са резервоари от неръждаема стомана. Те спокойно могат да бъдат заменени с пластмасови бурета и бъчви, които са безопасни, ефективни и достъпни. Поставянето на виното в пластмасови бурета не променя неговия вкус или качествата му.

  Предимства на пластмасата при пластмасови бурета

  Когато пазарувате пластмасови бъчви за вино, съветваме ви да избирате такива, които са направени от първичен полиетилен с висока плътност. Благодарение на неговата устойчивост на всякакви външни влияния се гарантира дълъг живот на буретата. Същевременно, материалът не корозира, а с красив външен дизайн бурето може да се постави и на видно място като част от интериора.

  Изработени съгласни всички европейски стандарти, пластмасовите съдове за течности не отделят вредни вещества и са подходящи за лична или професионална употреба. Също така пластмасовите бурета имат дълъг живот, защото пластмасата няма нужда от резервни части и ремонти.


  Пластмасовите бурета за вино спестяват място, леки са и лесни за почистване. Може да откриете различни големини, размери и дизайни спрямо вашия вкус и предпочитания.

  В М и М Фрут ще откриете разнообразни решения за съхранение на вино. За разлика от обикновените бурета, нашите са мобилни. Имат крачета и могат да бъдат местени за ваше удобство, където решите. Това ги прави още по-обичани и практични за всеки винопроизводител или любител винар. Освен това буретата разполагат със собствен кран за източване, който помага за по-лесното им почистване.

  Разгледайте и други наши продукти, свързани с винопроизводството като мелачки за грозде и гюмове, предлагани изключително изгодно.

  Очакваме Ви!

  КОНТАКТИ

  гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  03132/21 08
  03132/21 22
  + 359 878 314 568
  info@mmfruit.net