• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
Винопроизводство

Бурета за вино

Пластмасови бурета за вино

С множеството си преимущества пред дървените бъчви, пластмасовите бурета за вино са предпочитаното решение за малки и средни винопроизводители, които търсят намалена цена, високо качество и надеждност, както и за любители, произвеждащи вино в домашни условия. Буретата за вино, предлагани от М и М Фрут, са с вместимост от 17 л. до 600 л., което ги прави чудесно решение за широк набор от клиенти. Различната вместимост и размери позволяват използването им за разнообразни видове вино.

Функционалност на пластмасовите бурета

За разлика от обикновените бъчви за вино, пластмасовите бурета, предлагани от М и М Фрут, са с дизайн, позволяващ лесното им и удобно разположение и могат да бъдат поставени навсякъде, с нужната стабилност, като по този начин се превръщат в перфектното допълнение към Вашия интериор и екстериор.

Буретата имат отвор в горната част, което позволява лесна проверка на количеството и доливнане при необходимост. Размерът на отвора е достатъчно голям, за да улесни измиването и поддръжката на бурето, тогава, когато вече не се използва.

Буретата за вино са с метална канелка, която позволява лесно източване на съдържанието.

Предимства на пластмасата

Материалът, от който са изработени, е първичен полиетилен с висока плътност (HDPE). Годен е за употреба в хранително-вкусовата промишленост, издръжлив е на различни външни влияния, не корозира и гарантира дългият живот на бурето, а благодарение на модерния си дизайн, буретата могат да бъдат поставяни както в изби, така и като част от интериора и екстериора на вашия дом. Благодарение на вида на материала и на спазваните при производството европейски стандарти за качество, пластмасовите съдове за течности не отделят вредни вещества и са напълно годни за лична или професионална употреба. Като допъление, използването на пластмаса осигурява дълъг живот и липса на ремонти и разходи за резервни части.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net