• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

МИСИЯ И ВИЗИЯ

„Заставаме зад Вас! Заедно, за едно по-чисто бъдеще!”

Защото в наше лице клиентите ни имат сигурен и стабилен партньор, на когото могат да разчитат и който е мотивиран да им осигури най-доброто обслужване, чрез предоставянето на висококачествени стоки и услуги. От създаването си ние ежедневно приемаме предизвикателството да бъдем все по-добри в удовлетворяването на нуждите и потребностите на нашите клиенти. Качеството е най-важният ни приоритет, за да предоставяме на клиентите си изделия, които задоволяват напълно техните потребности. Състезаваме се със себе си, защото вярваме, че всичко, което правим днес, можем да правим още по-добре утре! За да постигнем това, непрекъснато подобряваме качеството на изделията и услугите, които предлагаме, поддържаме гъвкава ценова политика, осъществяваме качествено обслужване на клиентите си и навременни доставки.

Сред целите ни е засилване на водещите позиции и увеличаване процента на активното участие на фирмата на българския пазар, а също така и на пазарите в страните от Балканите. За тази цел е в ход изграждането на производствени халета, в които в по-късен етап ще започне производство на част от предлаганите пластмасови изделия, които ще имат перфектни качествени характеристики. По този начин ще осигурим и гарантираме на нашите клиенти познатото постоянно качество, но на по-добра цена.

Целим освен доволни клиенти и партньори да имаме и доволни служители, защото именно човешкия ресурс е в основата на всяка успешна компания – той е двигателната сила на нашето развитие. Той формира нашия престиж и жизнеспособност. Вярваме, че инвестицията в човешкия ресурс, с който разполагаме, е най-важната и ценна инвестиция. Поставяме си за цел въвеждането на иновационни продукти, технологии, процеси и бизнес модели, съответстващи на изискванията на съвременния пазар. Сред основните ни цели е да бъдем гъвкави в намирането на решения за проблемите на клиентите ни.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net