• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
ИСТОРИЯ
ИСТОРИЯ

М и М ФРУТ EООД е създадена през 2001 г. и към момента е един от основните доставчици за страната ни на пластмасови изделия, обслужващи различни сектори от икономиката като екология, селско стопанство, индустрия. Филиал е на JCO PLASTIC Spa. Италия и TECNO PLASTICA HELLAS A.E. Гърция, които са сред лидерите в производството на пластмасови изделия в Европа. М и М Фрут ЕООД развива дейността си на българския пазар повече от 18 години, като за този период е доказала лоялността и коректността си към своите клиенти и бизнес партньори.

М и М Фрут ЕООД е доставчик на малки и големи производствени предприятия, на територията на цялата страна, осъществяващи дейността си в хранително-вкусовата промишленост, на предприятия от преработващата промишленост, както и на множество земеделски производители. Перфектен партньор е за операторите от селскостопанския сектор, които имат необходимост от усъвършенстване на фази от прибирането, транспортирането и съхранението на продукцията си, като им предоставя избор от широка гама бокс палети, европалети, касетки, бидони, цистерни, резервоари и други. Всички пластмасови изделия, които предлага, се произвеждат от първичен материал – HDPE – полиетилен с висока плътност, което ги прави приложими и в хранително-вкусовата промишленост. Характеристиките на използвания материал, технологията на производство, технологично модернизираните фабрики и високо квалифицираният персонал, осъществяващ самото производството, са гаранция за качеството на предлаганите изделия.

М и М Фрут ЕООД е доставчик и на съдове за отпадъци на по-голямата част от общините на територията на страната. В продуктовата гама са включени кошчета и контейнери с различна вместимост за битови, промишлени и БИО отпадъци, за разделно сметосъбиране, за медицински и органични отпадъци, за батерии, метални кутии и др., както и аксесоари за тях. Предлага на клиентите си сервизно обслужване и различни видове ремонтни дейности, свързани с експлоатацията и поддръжката на съдовете за сметосъбиране. Предлаганите съдове за отпадъци са сертифицирани и отговарят на всички Европейски изисквания и стандарти.

КОНТАКТИ
гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
03132/2109
03132/2119
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net