• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Защо да изберем пластмасово буре за вино?

21 Септември 2022

Буретата за вино традиционно са направени от дърво. Още първите им прототипи са били изработвани от естествен дървен материал, като най-често производители им са залагали на дъб, бук или акация.С промяна на тенденциите в производството и потребностите на потребителите, днес все по-често се препоръчва преминаването към пластмасови бурета за вино.

Споделяме с Вас 3 причини, които ще Ви помогнат да научите повече за пластмасовите бурета за вино и защо те си заслужават повече сравнение с дървените:

Изборът на пластмасово буре допринася за опазването на природата

Дървеният материал става не само по-скъп, но и по-труднодостъпен, като изсичането на горите е един от основните съвременни проблеми. Все по-често дървеният материал не стига за производството, а специалистите съветват да сведем до минимум неговото използване, защото в противен случай това ще доведе до неблагоприятни последици за природата, които рано или късно ще окажат влияние и върху самите нас.

Пластмасовото буре за вино е изключително издръжливо и надеждно

Истината е, че съвременните пластмасови материали до голяма степен са по-сигурни от естествените им алтернативи, в това число и дървените. Модерният подход в пластмасовото производство осигурява все по-дълъг експлоатационен срок. Буре за вино, изработено от висококачествен първичен полиетилен с висока плътност, ще издържи на времето, климатичните условия и механичното въздействие много повече, отколкото подвластното на гниене и бързо захабяване дърво.

Пластмасовото буре е с модерен и практичен дизайн

Дизайнът на пластмасовите бурета е не просто естетически издържан, но и доста често по нищо не се отличава от този на дървените - някои производители правят визиите на бурета от пластмаса изцяло имитиращи буковия или дъбов дизайн. Освен това, полиетиленът позволява много повече гъвкавост в изработката, което дава възможност за разчупена модерна визия. Съвременните пластмасови бурета за вино са подходящи за съхранение както навън, така и в затворени помещения.

В M&M Fruit ще откриете богато разнообразие от пластмасови бурета за всякакъв тип и количество вино. Разгледайте нашия асортимент, подходящ както за бизнеса, така и за домашно производство.


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net