• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Защо пластмасовия контейнер с капак е винаги по-добрият избор?

05 Април 2023

Както по отношение на управлението на отпадъци, така и когато става въпрос за съхранение или транспортиране, много често се налага да се изберат оптималните съдове. Какви обаче са техните характеристики и защо едни параметри са по-важни от други – отговорите на тези въпроси значително улесняват и вземането на решение.

Дизайнът, удобството и практичността трябва да вървят ръка за ръка!

Това е валидно тогава, когато става дума за контейнери за отпадъци или съхранение, които трябва да се поставят на видно място, особено като част от офис проект, парково или друго градско пространство. Тогава това как изглежда съдът е почти толкова важно, колкото и той да изпълнява добре предназначението си. 

При всички случаи, широката гама пластмасови контейнери с капак, които предлага M&M Fruit, е най-доброто решение. На първо място, материалът, от който са изработени съдовете – висококачествен полиетилен, сертифициран според изискванията на ЕС – позволява лесно почистване и смяна на предназначението, ако се налага. Този тип пластмаса е напълно рециклируема и не задържа миризми, не попива течности, а гладката вътрешна повърхност прави съдовете идеални както за всички видове отпадъци, така и за съхранение на различни видове суровини и стоки.

Капакът изолира от външни влияния и позволява оптимизиране на съхранението.

По отношение на контейнерите за отпадъци, капакът не само предпазва от разпространение на неприятната миризма, но и от набезите на животни или някои метеорологични влияния, когато кошът се намира навън. 

Когато се говори за методи за съхранение и транспортиране на различни суровини, например, в селското стопанство, бокс палетите са вида платмасови контейнери с капак, които да осигурят оптималната работа. Този тип съдове са пригодени за много широк диапазон от температури – от много ниски (като тези в хладилните камери) до много високи (като тези на полето през лятото) – което прави възможно събирането, преместването и съхраняването на стоката в един и същи съд. Освен това, палетите могат да бъдат наредени във височина така, че да спестят складово пространство.

Независимо от Вашите нужди, M&M Fruit може да Ви предложи подходящите пластмасови контейнери с капак, които да отговорят на изискванията Ви, да оптимизират различни процеси в областта на управлението на отпадъците, на селското стопанство и лозаро-винарската и други индустрии. Продуктовите каталози, както и подробна информация за всеки артикул, са достъпни в уебсайта ни, а, при възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!


КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net