• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Преди гроздобера: да се снабдим с всичко необходимо

06 Август 2020

Гроздоберът не е лека работа. Всеки, които се занимава активно, знае добре какви са предизвикателствата: рано ставане, подбор на най-добрите чепки, които се сортират в подходящи пластмасови каси и касетки, еднообразни движения, които често отнемат цял ден. Но важна е компанията, която внася настроение и желание за успех.

За лозаря да отгледа гроздето е една малка част от цялостния процес. Сред най-важните неща при гроздобера е събирането на реколтата за производство на вино или сок. А самото събиране си има тънкости, от които зависи готовата продукция. Например, най-добрата температура е около 16-20 градуса, препоръчва се брането да става в ранните часове на деня, когато е хладно, но росата трябва да се е вдигнала. Друг любопитен факт е че след дъжд трябва да се изчакат 2-3 дни, защото се понижава ферментацията на гроздето.

За да имаш най-добрите продукти, които после да се превърнат във вкусен сок, вино или друг уникален български продукт, важно е да се довериш на качествени пластмасови касетки за съхранение на готовата продукция.

Защо да изберете пластмасови касетки и каси за вашето земеделие от М и М Фрут?

Нашите пластмасови касетки се произвеждат от полиетилен с висока плътност, известен още като HDPE в професионалните среди. Технологията, която се използва за направата на пластмасовите каси, гарантира високо качество и дълъг живот на продукта. Това от своя страна означава по-малко отпадъци и по-защитена природа.

Материалът, от който са направени касетките, е с много висока устойчивост на UV лъчи, с дълъг живот и всякакви външни влияние и киселини не променят неговата структура. Това прави нашите пластмасови касетки подходящи за употреба в различни сфери на стопанския живот: за бизнеси, които оперират на открито, за производители на различни видове храни и напитки, за хладилни камери и пр. Избирайки нашите продукти, си осигурявате качество и сигурност. Научете повече за различните видове пластмасови каси, които предлагаме на нашия сайт. Поръчайте бързо и лесно.

Планирайте отрано гроздобера! Снабдете се с всичко необходимо за спокойно и спорно събиране на гроздето.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net