• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Пластмасови бурета за вино и ракия от М и М Фрут – разнообразие и качество

03 Декември 2020

Намаляването на разходите за производство на вино е възможно, когато обмислите и опции като пластмасовата бурета за вино. Резервоарите от неръждаема стомана и дървото са сред традиционните материали, използвани за съхранение и ферментация на вино, но можете да намерите и пластмасови, които да бъдат безопасни и ефективни и по-достъпни. Най-доброто от всичко е, че пластмасовите бурета за вино и ракия няма да нарушат качеството и вкуса на вашата напитка.

Когато избирате тип пластмасовибурета и резервоари за вино, трябва да сте сигурни, че те са направени от качествена пластмаса. За пластмасови бурета за вино и ракия или други спиртни напитки по-често се използва полиетиленова пластмаса. Тя е скъпа, но много еластична и химически устойчива. Буретата, които ние предлагаме, са изработени от материал с висока плътност (първичен полиетилен). Той е много издръжлив на различни външни влияния, не корозира и гарантира дългия живот на бурето. Със своя модерен дизайн, буретата лесно се поставят в изби, механи, но и са чудесно допълнение към интериора на вашия дом.

Пластмасовите бурета за вино и ракия спестяват място, леки са и се почистват много лесно. Безопасни са за производство, съхранение и ферментация на вино и ракия или други спиртни напитки и се предлагат в различни размери и дизайни, за да отговарят на вашите нужди и личен вкус. Ако искате да научите повече, разгледайте нашите предложения тук.

Можете да се свържете с нас на телефон +359 878 314 568, ако имате нужда от допълнителна помощ за вашия бизнес за производство на вино и ракия или друг вид спиртни напитки.

Благодарим ви, че ни се доверявате. Така ни мотивирате да сме още по-добри.

Бъдете здрави!

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net