• гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
  • +359 878 314 568
  • info@mmfruit.net
Затвори
НОВИНИ

Бокс палети – Партньор на Всеки Бизнес

30 Юни 2020

Вие сте бизнес, който има нужда от надеждни пластмасови съдове за съхранение на своята продукция. А може би сте земеделски производител или запален фен на виното, който търси как да съхранява по естествен начин своите продукти. Най-доброто решение за вас се нарича бокс палети. Запознайте се с тях и разберете какво представляват, какви видове има и какви са техните особености?

    1. Бокс палети – устойчивост, съхранение и помощ в ежедневни дейности

Бокс палет представлява щайга с определена големина (най-често от пластмаса или сходен материал), която може да е разположена върху колелца, но не е задължително. Произведени от полиетилен с висока плътност, бокс палетите са устойчиви на киселина, процеси на стареене, силни ултравиолетови лъчи, различни атмосферни влияния, включително ниски и високи температурни разлики. Благодарение на тези си качества, бокс палетите са чудесно решение за съхранение на продукция от хранително-вкусовата промишленост, както на открито, така и на закрито – например в хладилни камери. 

Дизайнът и моделът позволяват да бъдат премествани с лекота с мотокар, товарач и други, без това да повлияе на продукта.

    1. Видове бокс палети

В зависимост от сферата на дейност вероятно ще имате нужда от бокс палети с различна форма и големина. Може да избирате между правоъгълни, квадратни и сгъваеми като някои модели имат колелца с цел по-лесно транспортиране от едно място до друго. Съществуват модели за еднократна и за многократна употреба, както и такива, които са с отвор и без отвор.


Бокс палетите на M и M Фрут са произведени съгласно европейските изисквания за безопасност и хигиена и може да сте сигурни, че са безопасни и надеждни. Ние сме доставчик на малки и големи производствени предприятия, разположени на територията на цялата страна. Нашите продукти за селското стопанство като пластмасовите бурета за вино са подходящи за дейността на редица бизнеси в хранително-вкусовата промишленост, помагат на предприятия от преработващата промишленост, както и на множество земеделски производители.

Изберете качествени пластмасови съдове за амбалаж на вашата продукция с M и М Фрут.

КОНТАКТИ

гр. Баня, Община Карлово, Идустриална зона
03132/21 08
03132/21 22
+ 359 878 314 568
info@mmfruit.net